Відомий український актор розповів про кризу в шлюбі: 'У нас був конфлікт'

Відомий український актор Валентин Томусяк, який зіграв у таких серіалах, як "Безсмертник", "Містер і місіс Малятка", "Намалюй мені маму" та інших, розповів про стосунки з дружиною Катериною Тишкевич і про кризи, які їм вдалося подолати.

Томусяк зізнався, що сварок у стосунках із дружиною в них майже не буває, проте розгорітися конфлікт все ж може.

"Сварок у нас майже не буває ніколи. Звичайно, можемо іноді конфліктувати. Наприклад, під час запису самопроб. Не завжди наше бачення сцени, яку треба зняти, сходиться. А взагалі, у нас були кризи трьох і семи років! Було складно і боляче, але вирішила все довга і щира розмова. Кожен говорив про те, що йому наболіло і які накопичилися образи, потім ми намагалися зрозуміти почуття іншого і шукали компроміси. Поки що в нас це виходить", - сказав актор в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня
Відомий український актор розповів про кризу в шлюбі: 'У нас був конфлікт'

Також він розповів, чи є в їхніх стосунках ревнощі, враховуючи, що обидва партнери - актори.

"Якось не прижилися ревнощі в наших стосунках, принаймні за десять років не пам'ятаю випадку, коли в нас був конфлікт із цього приводу. Щоб побудувати гармонійні стосунки, потрібно бути уважним до партнера, намагатися його розуміти, не робити того, чого не хотів би, щоб партнер робив стосовно вас, вміти йти на компроміси. Ніколи не можна самостверджуватися за рахунок іншого", - додав Томусяк.

Зазначимо, Валентин Томусяк і Катерина Тишкевич одружилися 2019 року. Дітей у них немає.

Нагадаємо, зірка серіалу "Містер і місіс Малятка" Валентин Томусяк в інтерв'ю УНІАН розповів про екстрим під час зйомок, стосунки з дружиною та виклики війни.

Вас також можуть зацікавити новини: