Анна Опанасюк розповіла про свого чоловіка / скріншот з Instagram

Українська співачка Анна Опанасюк, учасниця дуету ANNA MARIA, розповіла про те, де зараз перебуває її чоловік, військовий Ігор Сагайдак.

Зараз, за словами Опанасюк, він проходить лікування в психіатричній лікарні, але планує повернутися до бойових дій після реабілітації.

За її словами, психічний стан її чоловіка серйозно постраждав через трагічні події, свідком яких він став на передовій. Після загибелі кількох товаришів по службі Ігор усвідомив, що потребує психологічної підтримки.

Відео дня
Анна Опанасюк з чоловіком / скріншот з Instagram

Крім того, виконавиця повідомила, що стан її чоловіка вкрай важкий. Зокрема, через отриману на фронті травму йому довелося перенести операцію на біцепсі.

"Він був у Бахмуті, Часовому Яру. Зараз проходить реабілітацію в Києві. У нього була складна операція на перешив біцепса, а тепер він лікується в психіатричній лікарні. Бо наслідки від втрати кількох побратимів дуже сильно вплинули на його психіку і на його товаришів, які залишилися живими. Він розуміє, що потребує підтримки та лікування. Ігор хоче повернутися на фронт після реабілітації", - розповіла Анна в інтерв'ю "ЖВЛ представляє".

Нагадаємо, співачка СолоХа вперше розповіла про свого чоловіка, від якого народила дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: