Олена Світлицька / Скріншот з Instagram

Українська акторка Олена Світлицька, яка знялася у "Формулі кохання", "Мавках", "Алмазній короні" та багатьох інших серіалах, несподівано розповіла про проблеми в сімейному житті.

Олена вже 10 років перебуває у стосунках зі своїм коханим Миколою, з яких 9 років вони одружені. Раніше Свєтлицька активно ділилася сімейними моментами у своїх соціальних мережах, проте нещодавно подібні публікації припинилися.

Як виявилося, цьому є вагома причина. Актриса зізналася, що її стосунки з чоловіком погіршилися, і зараз вона проходить через особисті трансформації. Хоча Світлицька не розкрила всі деталі, вона зазначила, що на їхній шлюб значний вплив справила війна.

Олена Світлицька з чоловіком / скріншот з Instagram

"Дійсно в нас зараз дуже непростий період, але ми над цим працюємо. Ми все-таки 10 років разом, 9 років у шлюбі. Я думаю, що це нормально, коли пари проживають кризи. Навіть перед концертом я кликала його поїхати разом, але, на жаль, він сказав, що в нього немає настрою їхати зі мною. Він залишився вдома з дітьми. Тому так, зараз непросто, але це нормально. Можу сказати одне слово, яке стало причиною - це війна. Ось коли почалася війна, з нею почала розвиватися криза", - заявила Олена в коментарі "Люкс ФМ".

Нагадаємо, Ярослава Магучіх відклала весілля з нареченим і назвала причину.

Вас також можуть зацікавити новини: