Іванна Онуфрийчук розповіла, як вона змінилася за останній місяць / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча Іванна Онуфрійчук, яка місяць тому вперше стала мамою, поділилася новою порцією сімейного контенту. Телезірка показала щемливі кадри сина та привітала його зі святом.

Милі світлині малечі ведуча опублікувала у своєму Instagram. На них не можливо не помітити, що хлопчик Адам помітно підріс. Малюк позував у святковому вбранні з іграшкою та зірковою матусею. Онуфрійчук присвятила допис сину і поділилася, що останній місяць сильно змінив її життя. Зокрема, вона каже, що він був дуже насиченим для неї.

"Перший місяць Адамчика і мій у ролі мами. Сказати, що це зовсім інше, нове життя для нас та для мене особисто – не сказати нічого. Яким цей місяць був? Насиченим!" – написала під фото Іванна.

Відео дня
Скріншот Instagram
Іванна та Адам / Скріншот Instagram

За її словами, після повернення з пологового вона зовсім не розуміла, що робити та як правильно поводитися з сином. Ведуча розповіла, що до пологів добре підготувалася, зокрема, вивчала чимало літератури про цей процес. Проте про побут з новонародженою дитиною, мало знала. 

"Бути батьками – однозначно важка праця і тепер я зовсім по-іншому ставлюся до матерів. Тепер і я в таборі тих, хто каже, що всім мамам потрібно пам'ятник за життя. Проте, окрім труднощів, увесь цей місяць я жила з думкою: як ми взагалі раніше були без синочка? Це така невимовна любов!" – додала Онуфрійчук.

Онуфрійчук з сином / Скріншот Instagram

Підписники висловили свій захват від дитини ведучої у коментарях та написали, що Іванні дуже личить материнство:

  • "Який солоденький! Вітаємо, Іванночко, сердечно! Найщасливіші миті життя!"
  • "Іванночко, вам дуже личить материнство. Міцного здоровʼя Адамчику"
  • "Як швидко ростуть чужі діти... І свої також. Вітаю! Дуже люблю дивитися ваші фото з синочком! Прямо втіха"

До слова, Іванна у шлюбі з казахським бізнесменом Алмазом з 2021 року. Їхній первісток народився за кордоном, у Швейцарії.

Нагадаємо, раніше Іванна Онуфрійчук розповіла про пологи за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: