Інна Мірошниченко розповіла про спілкування з названою донькою / Скріншот Facebook

Відомий ведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна днями вдочерили дівчинку. Доньці зіркових батьків поки складно адаптуватися до нового життя, тому у спілкуванні з нею виникають проблеми. Інна назвала деякі з них.

Як відомо, подружжя взяло в родину 8-річну дівчинку Ангеліну. Дитина вперше відчула, що таке справжня сім'я. Тімур та Інна працюють над тим, аби подарувати усю любов та піклування, якого так не вистачало малечі у дитбудинку. Однак донечка не завжди йде на контакт з батьками. Інна зізнається, що поки їй складно знайти підхід до дитини.

"Може здатися, що для дитини це щасливий кінець, де "І жили вони довго і щасливо". Але насправді це тільки початок. І дається він важко. Ангеліні 8. Все її життя пройшло в стінах закладу. Вона не знає, що існує якесь інше життя", – написала дружина ведучого в Instagram.

Відео дня
Скріншот Instagram

Також Інна поскаржилася на харчування Ангеліни. Зокрема, дівчинка відмовляється їсти. За 6 днів перебування у родині вона дуже мало їла, а бували дні, за словами Мірошниченко, коли взагалі нічого. Жінка вважає, що така поведінка в доньки через стрес.

"Коли запитую, чи буде їсти або чому не хоче це, може щось інше дати, одразу плаче. Поки не знаю, як її нагодувати", – поділилася Інна.

Скріншот Instagram

До слова, пара також виховує 6-річну доньку Мію, 5-річного сина Марка та всиновленого хлопчика Марселя, якому виповнилося 3 роки. Він став членом родини рік тому.

Нагадаємо, раніше Тімур Мірошниченко розповів, як провів вихідні з названою донькою.

Вас також можуть зацікавити новини: