Інна Мірошниченко поділилася архівними кадрами з Марселем / Скріншот Instagram

Дружина відомого українського ведучого Тімура Мірошниченка – блогерка та юристка Інна – поділилася зворушливим відео з названим сином. Жінка продемонструвала, як змінився хлопчик за час перебування в їхній родині.

Як відомо, 3-річного Марселя зіркове подружжя усиновило 1 рік та 4 місяці тому. За цей час хлопчик дуже змінився. По-перше, він вже наздогнав за розвитком своїх однолітків. А також покращився стан його здоров'я. Марсель народився передчасно. Його вага становила всього 1 кг 400 г. У дитини були вроджені хвороби, через що біологічні батьки відмовилися від нього ще в пологому будинку.

Після цього Марселя потрапив до сиротинця, де провів понад рік свого життя. Але йому пощастило, і Мірошниченки вирішили усиновити хлопчика та подарувати йому надію на щасливе дитинство та видужання. Справді, блогерка та ведучий багато часу приділяють не лише вихованню названого сина, але його фізичному стану. Наразі здоров'я Марселя значно покращилося, але його ще чекають нові операції. 

У своєму Instagram Інна опублікувала відео, на якому показала, як змінився син за цих майже 1,5 року. Частина кадрів зроблена у перші дні Мірошниченків з сином, а інша – зовсім нещодавно. Помітно, що хлопчик дуже виріс, а також не можливо не звернути увагу, що він став більш щасливим та усміхненим.

У підписі до ролика жінка наголошує, що дитячий будинок – це не місце дітей, кожен з них заслуговує бути щасливим та мати родину.

"Марсель - моє нескінченне джерело мотиваційних відео! Кожна дитина заслуговує зростати в сім'ї", – підкреслила дружина шоумена.

До слова, зіркове подружжя виховує також двох біологічних дітей - 6-річну Мію і 4-річного Марка. А цього року вони удочерили 8-річну дівчинку Ангеліну.

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко розповіла про зміни у стосунках між названими дітьми. Вона показала спільні кадри Ангеліни та Марселя.

Вас також можуть зацікавити новини: