Соловій назвала Єфросиніну "найкращим інтерв'юером країни" / колаж з фото

У березні відома ведуча Маша Єфросиніна представили на своєму YouTube-каналі інтерв'ю з популярною співачкою Христиною Соловій. Тоді воно розлетілося мережею через словесну перепалку, яка виникла між знаменитостями, і довго залишалося на слуху. Зараз виконавиця, яка зізналася, чи спілкується з колишнім Сергієм Жаданом, відповіла, що думає про інтерв'юерку та розповіла про стосунки з нею. 

Конфлікт просто посеред зйомок між Машею та Христиною виник через "розмивання кордонів". Артистка звинуватила ведучу в тому, що на її руках і ще багатьох зірок, кров убитих українців.

Пізніше знаменитості залагодили конфлікт і разом вони навіть влаштували благодійний збір для українських військових. Однак досі було невідомо, що насправді думає про Єфросиніну Соловій.

Відео дня
Соловій і Єфросиніна / скріншот з відео

У коментарі для "Нашого Радіо" співачка прокоментувала скандал. Вона каже, що після дискусії під час інтерв'ю вони з Машею "не посварилися і не побилися". За словами виконавиці, ведуча не розчарувала її і навіть справила гарне враження. 

"Так я її для себе й уявляла. Я знала, що вона найкращий інтерв'юер у цій країні. І, незважаючи на всі ці гострі моменти, які, я вважаю, були дуже потрібні, й у першу чергу не для неї, а щоб виникла ця суспільна дискусія, я думаю, що це інтерв'ю – моє найкраще", – підкреслила Соловій.

Нагадаємо, раніше Христина Соловій пояснила, як її пісні опинилися на російських платформах.

Вас також можуть зацікавити новини: