Чоловіки часто не відповідають очікуванням Христини Соловій / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Христина Соловій поділилася думками, чому її особисте життя не складалося. Артистка пояснила, що причина в ній.

Виконавиця зізналася, що часто у романтичних стосунках вона не відчувала себе собою. За її словами, це було сигналом для неї, що з цією людиною потрібно розходитися. Вона переконана, що як тільки у стосунках жінка не відчує себе щасливою, то продовжувати не варто.

"Коли ти втрачаєш себе, важливо вчасно винирнути на поверхню. Якою б ідеальною, красивою, ванільною і кіношною не була картинка, яку тобі хочеться прожити, але якщо ти себе не почуваєш там органічно, треба виходити з цих стосунків, навіть якщо вони принесли багато щасливих моментів", –  вважає Христина.

Христина Соловій / Скріншот Instagram

Як поділилася співачка, вона часто стикалася з любовними розчаруваннями у стосунках. При цьому, додала Соловій, причина невдачі в особистому житті пов'язана з її характером. Річ у тім, що артистка зачаровується людиною, будує образ в голові, якому чоловік часто не відповідає.

"Я схильна перебільшувати, ідеалізувати і розчаровуватися. Це такий замкнений цикл. Звісно, я вже відзначила для себе стан, в якому мені комфортно, який я б не хотіла змінювати, але без цього зачарування і розчарування ніяк. Це проблема очікувань", – зазначила Соловій.

Нагадаємо, раніше Христина Соловій відповіла, чи спілкується з колишнім Сергієм Жаданом.

Вас також можуть зацікавити новини: