Григорій Решетнік відповів на критику хейтерів / фото інстаграм Григорія Решетніка

Український телеведучий Григорій Решетнік поїхав з родиною у відпустку та нарвався на хейт. 

Спочатку чоловік показав фото з валізами на вокзалі. Він зазначив, що дуже важко збиратися великою родиною та всіх організувати.

"Коли я збираюся кудись сам, то звик все вчасно спланувати, зібратись, розрахувати час і завчасно приїхати. Але, коли ми збираємося з сім'єю - це просто апокаліпсис. Мало того, що сплутали час виїзду, так ще в останній момент довелося дозбирати речі, пакувати медикаменти, їжу. Словом, ви уявляєте мій стан, коли 40 хвилин до відправлення потяга, а ми ще вдома", - написав Решетнік. 

Відео дня
Скріншот сторіз Григорія Решетніка 

Проте деякі підписники обурилися поведінці ведучого. Зокрема, вони написали, що несправедливо одним воювати, а іншим - мати бронь та їздити на відпочинок під час війни. 

Проте сам Решетнік вже відреагував на такі коментарі та відповів так:  

"Я розумію і усвідомлюю всю актуальність цього запитання... Скажу наступне: круто жити за законом і завжди дотримуватися його – це і є відповідальність. Круто народжувати дітей за коханням і бажанням, ще до того, як це давало якісь переваги. Круто завжди жити та залишатися в Україні – вірити в неї та її людей. Круто працювати та справно сплачувати податки, підтримуючи економіку. Круто допомагати тим, хто захищає нас і дякувати щоденно не лише словом. Круто бути чесним і порядним – в цьому сила та щастя".

Скріншот сторіз Григорія Решетніка 

До слова, у січні Григорія Решетніка на вокзалі в Одесі зупинили ТЦК. Тоді у 40-річного телеведучого перевірили документи, а потім відпустили і побажали гарного дня.

Нагадаємо, нещодавно телеведучий Григорій Герман розповів, чи має бронь від мобілізації.

Вас також можуть зацікавити новини: