Григорій Решетник з дружиною поїхали до Праги, аби відсвяткувати вінчання друзів / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Григорій Решетнік разом з дружиною Христиною поїхали за кордон. Зіркова пара розповіла, з якою метою покинула Україну.

У своєму Instagram знаменитість похизувався відпочинком у Празі, Чехія. Подружжя поїхало до Європи на декілька днів. Туди вони приїхали через важливу подію.

Річ у тім, що Христину та Григорія запросили їхні друзі, які організували скромне святкування свого вінчання. Гришетникам випала честь стати вінчальними батьками закоханих. Свято пройшло у невеликому колі гостей у місцевому храмі.

Відео дня

Ведучий опублікував кадри з події, на яких показався у класичному костюмі сірого кольору. Натомість його обраниця позувала на камеру у білій мінісукні та чорно-білих туфлях на підборах. Вінчання знаменитості з друзями відсвяткували у ресторані.

"Для нас дуже відповідально і велика честь стати вінчальними батьками наших друзів. Нехай вас оберігає Господь", - написало подружжя.

Григорій Решетник з дружиною та друзями / Скріншот Instagram
Григорій Решетник з дружиною та друзями / Скріншот Instagram
Григорій Решетник з дружиною та друзями / Скріншот Instagram

До слова, це вже не вперше, коли Решетник під час війни виїжджає за кордон. Наприкінці серпня він також їздив до Європи, аби забрати своїх синів в Україну перед початком навчального року.

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник відповів, чому не поповнив лави ЗСУ. Ведучий також зізнався, чи є в нього бронь від мобілізації.

Вас також можуть зацікавити новини: