Барак Обама різко висловився про Дональда Трампа та наголосив, що він неспроможний бути президентом / колаж УНІАН

Експрезидент США Барак Обама та відомий американський репер Емінем публічно підтримали кандидатку на пост глави Америки Камалу Гарріс. Політик навіть в підтримку представниці Демократичної партії зачитав реп.

Як повідомляє ABC News, це сталося на передвиборчому мітингу демократів у Детройті 22 жовтня. Одним із запрошених гостей був Емінем. Він виступив на мітингу із закликом голосувати за Гарріс. Артист переконаний, що кандидатка у президенти боротиметься за свободу слова та думки у США. 

Після своєї промови знаменитість запросив на сцену Обаму, який обіймав посаду лідера країни з 2009 по 2017 роки. Барак виходив на сцену під пісню Емінема Lose Yourself. Ба більше, політик встиг пожартувати, процитувавши слова з пісні "помітив, як його долоні пітніють", та зачитав деякі рядки з репу.

На додаток, експрезидент наголосив, що суперник Камали – республіканець Дональд Трамп – неспроможний керувати країною. Своє висловлювання він аргументував нещодавнім концертом політика, коли той протягом 40 хвилин уникав відповідей на запитання виборців і лише хитався під музику.

"Якби так поводився ваш дідусь, ви б занепокоїлися. Це той, хто хоче безконтрольної влади. Нам не потрібно бачити, як виглядає старий, божевільний Дональд Трамп без жодних обмежень. Америка готова перегорнути цю сторінку", – сказав Обама.

Нагадаємо, раніше Біллі Айліш підтримала Камалу Гарріс на президентських виборах у США. Знаменитість пояснила, чому голосуватиме за демократку.

Вас також можуть зацікавити новини: