Елтон Джон розповів про стан свого здоров'я / фото інстаграм Елтона Джона

Відомий британський співак Елтон Джон, який раніше розповідав про часткову втрату зору, поділився новими подробицями свого стану здоров'я. Про це пише видання HELLO!

Виявилося, що 77-річний артист має чимало проблем. Про них він не охоче розповідав журналістам, проте зараз вразив зізнанням.

"Від мене мало що залишилося. У мене немає мигдалин, аденоїдів і апендикса. У мене немає простати. У мене немає правого стегна, лівого коліна та правого коліна. Єдине, що в мене залишилося, це ліве стегно. Але я все ще тут", - сказав Елтон Джон. 

Відео дня

Він також додав, що вдячний своєму чоловіку, дітям, а також друзям. Саме вони завжди підтримують його та допомагають не падати духом у складних життєвих ситуаціях. 

"Найважливіше в моєму житті - це чоловік, сини та друзі", - наголосив співак. 

Елтон Джон з чоловіком / фото інстаграм Елтона Джона 

Що відомо про Елтона Джона

Елтон Джон є автором хітів, які знають у всьому світі. Серед них: "Rocket Man", "Your Song", "Candle in the Wind","Tiny Dancer" та інші.

iFrame

Він отримав чимало престижних нагород за свій талант. Зокрема, артист є лауреатом премій "Ґреммі", "Оскар", "Еммі" та "Тоні". Минулого року Елтон Джон заявив, що завершує свою співочу кар'єру. 

Нагадаємо, раніше співак Елтон Джон потрапив до лікарні після нещасного випадку.

Вас також можуть зацікавити новини: