Міша Крупін заявив, що причиною розставання стала відстань / Скріншот Instagram

Відомий український співак, екс-учасник гурту "Корупція" Міша Крупін повідомив про розставання з дівчиною. Артист, який лише 15 жовтня оголосив про новий роман, вже встиг розірвати нові стосунки. 

Попри те, що про новий роман музиканта стало відомо лише вчора, він каже, що його стосунки тривали довгий час. За словами Крупіна, причиною розставання стала відстань. Як відомо, дівчина Міши також була творчою людиною, але імені її він не розкривав. Співак розповідав, що він мешкає у Харкові, а його вже тепер колишня обраниця – у Києві. Артист каже, що саме рідкісні зустрічі зруйнували їхні стосунки.

"Відстань – це єдина причина. Ми досить тривалий час були в таких стосунках. Те, що я здебільшого був у Харкові, а вона в Києві, не пішло нам на користь", – зазначив знаменитість у коментарі "Фактам ICTV.Life".

Відео дня

Водночас Крупін додав, що їхнє розставання було мирним і в нього немає образ на колишню. Наразі вони перебувають у дружніх стосунках. Поки що, як зізнається музикант, він не готовий до нових романів і хоче зосередитися на своїй кар'єрі.

Міша Крупін з колишньою дівчиною / скріншот з відео

"Роботи багато. Про стосунки подумаю пізніше. Ну, або вони самі мене наздоженуть", – підсумував артист. 

До слова, раніше артист був двічі одруженим, але його шлюби закінчувалися розлученням. 

Нагадаємо, раніше Міша Крупін поповнив лави ЗСУ. Це було його добровільне рішення. Артист зізнався, де хоче служити.

Вас також можуть зацікавити новини: