Євген Пронін згадав, як він намагався переконати Асті виїхати з РФ / колаж УНІАН

Український адвокат, колишній наречений журналістки Раміни Есхакзай – Євген Пронін – висловився про свою екс-подругу та зрадницю України – співачку Анну Асті. Він відповів, коли завершилося їхнє спілкування.

Пронін та Асті родом з одного міста – з Черкас. Вони дружили понад 15 років та були знайомі з самого дитинства. Однак співачка переїхала жити в РФ, і після початку повномасштабного вторгнення підтримала путінський режим. 

Євген пригадав, що Анна зі своїм чоловіком Станіславом Юркіним  востаннє була в Україні в середині лютого 2022 року. Тоді вона приїжджала на батьківщину, аби зняти тут свій новий кліп. Однак запроданка все повернулася в РФ та стала на бік окупантів.

"Коли вона приїхала (в Росію – УНІАН), телефонувала мені й питала: "Що ти, як ти?", чи писала. Я вже тоді поїхав на фронт. Я їй поставив питання: "Що ти думаєш робити зі своїм життям?". Тому що в мене були якісь рекомендації – типу ти маєш виїхати зараз в Естонію, побудь там, в тебе ж є гроші", – поділився Пронін.

Євген Пронін / Скріншот Instagram

Пронін також розповів, як розірвав зв'язки з Асті. За його словами, він навіть намагався переконати маму запроданки, щоб та вмовила доньку повернутися в Україну, однак вона не хотіла цього. Коли Анна повідомила про своє рішення, Євген не став зволікати і сказав їй, що більше не хоче мати нічого спільного з нею:

Я сказав, що нам потрібно попрощатися: "Ти зробила свій вибір, ми більше ніколи не зможемо спілкуватися, бачитися чи якось перетинатися, і тому прощавай". Вона мені також відповіла дуже великим текстом, в якому написала, що їй шкода, що так вийшло, і попросила пробачення, що не виправдала моїх сподівань. 

Адвокат вдячний артистці за їхню дружбу і спілкування, але це вже в минулому. Зараз він називає колишню подругу зрадницею.

"У нас були хороші взаємовідносини, чудові, але в нас не може бути жодного сьогодення і майбутнього, тому що вона для мене зрадниця нашої держави і наших людей. Вона зрадила своїх людей", – додав Євген.

До слова, зараз Асті активно розвиває свою кар'єру в РФ та навіть не згадує про Україну. Вона отримала російський паспорт та сплачує податки в країні-агресорці, чим фінансує війну. А в Росії її визнали найкращою співачкою. Вже під час повномасштабного вторгнення вона випустила пісню "Хобі" з путіністом Філіпом Кіркоровим.

Нагадаємо, раніше у Анни Асті виявили рідкісне захворювання.

Вас також можуть зацікавити новини: