Гайден Панеттьєрі стверджує, що причиною її "нетверезого" вигляду була втома / Скріншот Instagram

Колишня наречена українського боксера Володимира Кличка – американська акторка Гайден Панеттьєрі – прокоментувала своє скандальне інтерв'ю. Артистка налякала фанів своїм виглядом і вони припустили, що у неї стався рецидив.

Днями зірка дала інтерв'ю People Magazine. Під час діалогу з журналістами Гайден мала дивний вигляд. Шанувальники у мережі писали, що акторка перебуває під дією наркотичних речовин. Вона ледве говорила, а її очі були постійно напіврозплющені. Як відомо, знаменитість багато років боролася із залежністю. Тому, у коментарях під відео припустили, що у неї стався рецидив. 

У своєму Instagram зірка Голлівуду відповіла на закиди і наголосила, що причиною її такого вигляду стали не наркотики, а емоційний стан. За її словами, вона не спала перед інтерв'ю, бо доглядала за собакою, яка перенесла операцію, а зйомки тривали 8 годин. Гайден стверджує, що вона була виснажена і наприкінці розмови їй стало зле.

"Я не спала два дні до знімань через одну з моїх собак, яка одужувала після невідкладної хірургічної процедури. Це були 8-годинні знімання, а потім інтерв'ю на камеру, яке мало тривати годину. Інтерв'ю почалося добре, і для відома, його початок не увійшов у версію People Magazine. Я була виснажена. Мій представник припинив інтерв'ю раніше, коли стало очевидно, що я зникаю", – написала артистка.

Гайден Панеттьєрі / Скріншот Instagram

Також Гайден наголосила, що нещодавно вона пережила горе, у неї помер брат. Вона досі не може оговтатися від пережитого. Проте акторка не стала відповідати, чи вживає вона наразі якісь препарати для нормалізації свого емоційного стану, які також могли вплинути на її вигляд. Акторка каже, що це її особиста справа.

"Горе впливає на всіх по-різному. Незалежно від того, чи я на ліках, чи ні, це не стосується нікого і це між мною і моїм лікарем. Я даю інтерв'ю для просування свого нового фільму, бо пишаюся цим. Реальна проблема тут - токсичність соціальних мереж та цикл новин, який керується кліком приманкою", – додала Панеттьєрі. 

Нагадаємо, раніше екс-кохана Володимира Кличка розповіла про їхню спільну доньку.

Вас також можуть зацікавити новини: