Дженніфер Лопес намагається алкоголем втамувати біль після розлучення з Беном Аффлеком / Скріншот Instagram

Відома американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка подала на розлучення з оскароносним актором Бен Аффлеком, почала зловживати алкоголем. Близьке оточення зірки стурбоване її станом.

Як повідомив інсайдер виданню Radar, знаменитість намагається втамувати біль після розриву з артистом за допомогою алкоголю. Джерело вказує, що Джей Ло не може оговтатися від розлучення. Рідні виконавиці дуже занепокоєні та налякані тим, що вона "підсяде на чарку" і вже не зможе жити без алкоголю.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек / фото Getty Images

Днями Лопес та Аффлек вперше після розлучення зустрілися. Голлівудське екс-подружжя заскочили біля готелю в Лос-Анджелесі. Перед тим, як побачитися з актором Дженніфер випила коктейль. Як каже інсайдер, вона це зробила, аби наважитися на зустріч з Беном.

Відео дня

"Той факт, що їй знадобилося випити перед останньою зустріччю з Беном, говорить сам за себе. Схоже, вона займається самолікуванням і нездатна впоратися з суворою реальністю цього розлучення без будь-якого тонізуючого засобу. Раніше вона пила тільки в компанії, але зараз це частина її повсякденного життя, і коктейлі, які вона змішує, мабуть, смертельно міцні", – повідомило джерело.

Що відомо про стосунки Аффлека та Лопес

Актор та співачка закрутили роман у 2001 році. Чоловік освідчився коханій і вони планували весілля на 2003 рік, але через непорозуміння скасували його.

Після 20-річної паузи у стосунках вони таємно побралися в 2022 році. Від березня 2024 року пара не з'являлася на публіці разом. Про кризу у шлюбі знаменитостей чутки поширилися у квітні, а серпні цього року Дженніфер офіційно подала на розлучення з Аффлеком.

Нагадаємо, раніше Дженніфер Лопес та Бен Аффлек знову показалися разом на публіці після розлучення. Інсайдери розповіли, з якою метою зустрілися знаменитості.

Вас також можуть зацікавити новини: