Дженніфер Лопес і Бен Аффлек / фото Getty Images

Американська співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек розлучилися через два роки після укладення офіційного шлюбу. Про це повідомив інсайдер у коментарі Page Six.

За словами джерела видання, пара не разом ще з березня цього року. Наближена до Джей Ло та Аффлека людина зазначила, що вони не живуть разом.

Однак публічно заявляти про розставання вони не поспішають, тому що, як додав інсайдер, Бен переживає за свою екс-дружину і захищає її навіть після розриву стосунків.

Відео дня

Варто зазначити, що ні Бен, ні Дженніфер ніяк не коментують свої стосунки. Про проблеми в їхній парі ходять чутки вже давно. Ба більше, у ЗМІ поширювалася інформація про те, що в Аффлека почалися проблеми з алкоголем.

Крім того, останнім часом він почав більше спілкуватися зі своєю колишньою дружиною Дженніфер Гарнер. Її нещодавно помітили біля будинку актора. Подейкують, що саме Гарнер зараз та людина, якій Аффлек довіряє найбільше.

До слова, Бен і Джей почали стосунки у 2001 році. Чоловік освідчився коханій і вони планували весілля на 2003 рік, але пізніше скасували його. Після 20-річної перерви пара возз'єдналася і таємно уклала шлюб у 2022 році.

Нагадаємо, раніше інсайдер назвав причину розриву Дженніфер Лопес і Бена Аффлека.

Вас також можуть зацікавити новини: