Джаред Лето хоче виступити в країні-агресорці під час війни / скріншот Instagram

На обурливу заяву відомого американського музиканта та лідера гурту "Thirty Seconds to Mars" Джареда Лето, який нещодавно зізнався у бажанні дати концерт в РФ, а війну назвав "проблемою", відреагували у Міністерстві закордонних справ України.

У заяві МЗС, яку опублікували в мережі Х, йдеться про те, що слова Джареда є образою для всіх українців, хто зараз боронить рідну країну та віддає своє життя. 

"Відчуття російської енергії" Джареда Лето та його бажання виступати в Росії є образою для тих, хто жертвує життями заради захисту свободи. Не може бути ніякого умиротворення Росії, коли вона продовжує намагатися вирішити "проблему" існування України", - зазначено у дописі. 

Відео дня
Скріншот заяву МЗС України

До слова, багато українців також написали критику на адресу співака і вкотре наголосили, що кривава політика Кремля щодня вбиває мирне населення та знищує українські міста. 

Позиція Джареда Лето щодо війни

На початку повномасштабного вторгнення Лето в своєму Instagram підтримав Україну. Ба більше, він наголошував, що його серце розривається. Чоловік закликав українців бути обережними й висловив сподівання, що мир переможе. Згодом співак навіть провів прямий ефір та поспілкувався з юнаком з Одеси. Коли Джаред дізнався про те, звідки хлопець, він навіть заспівав відому пісню "Ах, Одеса".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Джаред Лето піддав себе небезпеці. 

Вас також можуть зацікавити новини: