Джамала розповіла, як війна вплинула на її материнство / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Джамала поділилася світлиною з 3-місячним сином Алімом, який народився у травні цього року. Виконавиця вперше розповіла, з якими складнощами багатодітного материнства зіткнулася.

У своєму Instagram знаменитість опублікувала нове фото з малюком. На камеру зіркова матуся позувала у смугастому костюмі, а на руках в неї солодко спав маленький Алім. Хлопчик показався у білому комбінезоні.

Джамала з сином Алімом / Скріншот Instagram

У підписі до знімка артистка поділилася, що раніше вона думала, що готова стати багатодітною мамою. Вона була впевнена, що з третьою дитиною у неї не буде складнощів, адже виховує вже двох синів: 6-річного Еміра та 4-річного Селіма. Однак на материнство Джамали повпливала війна в Україні. Під час постійних обстрілів та вимкнень світла виховувати дітей і при цьому залишатися у спокої – дуже складно. 

Відео дня

Найбільше вторгнення окупантів вплинуло на роботу співачки. Раніше зірка могла подорожувати, їздити на гастролі з новонародженими синами, а зараз, коли повітряний простір України закритий, поїздки з Алімом здаються просто неможливими.

"Мій третій синочок. Здавалося б, досвіду вже мало б бути більше і легше з третьою дитиною, але ні. У наших реаліях з'явилися нові завдання з зірочкою: війна, постійні тривоги, вимкнення світла тощо. Зі старшими малими я їздила, літала на гастролі: доїхав до Борисполя, Жуляни і вжух - на місці. А зараз? Самі знаєте, до концертного майданчика за кордоном 2-3 дні тільки дороги", – зазначила Джамала.

Нагадаємо, раніше Джамала показалася у Норвегії та замилувала кадрами з 3-місячним сином. Артистка поїхала за кордон на гастролі.

Вас також можуть зацікавити новини: