Дуа Ліпа у стосунках з відомим актором / Скріншот Instagram

Знаменита британська співачка Дуа Ліпа зізналася, що її серце зайняте і вона перебуває у стосунках. Зірка вперше показала свого обранця.

У своєму Instagram 28-річна виконавиця опублікувала серію романтичних фото з коханим. Зокрема, вона показала, як проводила час на музичному фестивалі, де була хедлайнеркою.

Бойфрендом артистки виявився британський актор, зірка "Фантастичних звірів" Каллум Тернер. Він старший за Ліпу на 5 років. На кадрах пара мило позувала на камеру. Дуа постала на фото в обіймах Тернера, поки той ніжно цілував співачку.

Відео дня
Дуа Ліпа і Калллум Тернер / Скріншот Instagram

На ще одному знімку знаменитості лежали на траві і весело про щось говорили. Вони закохано дивилися один на одного та насолоджувалися часом, проведеним разом.

Дуа Ліпа і Калллум Тернер / Скріншот Instagram

До слова, вперше чутки про роман Ліпи і Тернера поширилися у січні 2024 року. Тоді артистка прийшла на прем'єру серіалу "Володарі повітря", де актор зіграв одну з головних ролей. Зірка прийшла підтримати обранця і їх застукали, коли вони танцювали на афтерпаті в Лос-Анджелесі. Вони ще багато разів потрапляли в об'єктив папараці разом, але не коментували стосунки.

Варто вказати, що до цього виконавиця була разом з французьким режисером Роменом Гаврасом, а раніше перебувала у стосунках з моделлю та братом Джіджі та Белли Хадід Анваром.

Щодо її нового бойфренда, то свою популярність він здобув завдяки зйомкам у серіалі "Війна та мир" та фільмі "Фантастичні звірі". 

Нагадаємо, раніше Дуа Ліпа потрапила до списку 100 найвпливовіших людей світу. Співачка стала обличчям обкладинки журналу TIME.

Вас також можуть зацікавити новини: