Катерина Репяхова розповіла про травму сина / фото інстаграм Катерини Репяхової 

Дружина українського співака Віктора Павліка - блогерка та підприємиця Катерина Репяхова - розповіла про травму їхнього спільного сина.

Виявилося, що під час одного з обстежень 3-річний Михайло сильно злякався. А все через те, що коли йому робили електроенцефалографію, то одягнули маленьку шапку на проводки. Через це у хлопчика почалася сильна істерика.

"У вересні ми мали нічну ЕЕГ, де Михасик отримав сильну травму. Йому одягнули замалу шапку на проводки, так що вушка заверталися в інший бік. Було три спроби. Дуже сильна істерика і переляк. Я і сама відходила пару тижнів. ЕЕГ зробити не вдалося тоді, хоча рік тому все було спокійно", - написала Катерина. 

Відео дня
Скріншот сторіз Катерини Репяхової 
Скріншот сторіз Катерини Репяхової 

За словами Репяхової, така реакція у сина сталася через перенавантаження заняттями та постійними обстеженнями. Тому вона вирішила дати Михасику час на відпочинок. 

"Ставимо нейро на паузу до травня. У нас стався перегруз за кількістю занять. Михась перегорає. Я поділилася цим з нашим нейропсихологом, яка пише нам корекційний план, і вона мене підтримала з цим рішенням", - додала дружина Павліка. 

Скріншот сторіз Катерини Репяхової 

Що відомо про проблеми з розвитком сина Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Минулого року подружжя помітило, що Михайло не завжди реагував на звернення до нього. Тоді були припущення, що він має порушення слуху або  затримку мовлення. 

Та нещодавно Катерина повідомила, що отримала остаточний діагноз сина. У нього диспраксія - це неврологічний розлад, через який спостерігається порушення довільних рухів дитини та він впливає на орієнтування у просторі. Батьки 3-річного хлопчика роблять все можливе, аби Михасик працював зі спеціалістами та міг самостійно говорити в майбутньому.

Нагадаємо, нещодавно Катерина Репяхова різко відповіла на хейт, що їхній син з Віктором Павліком - інвалід.

Вас також можуть зацікавити новини: