Донька Емінема стане мамою хлопчика / Скріншот Instagram

Донька знаменитого американського репера Емінема 28-річна Гейлі Джейд Скотт, яка вагітна первістком, розсекретила стать майбутнього малюка. Дівчина показала, як дізналася, хто в неї народиться зовсім скоро.

Гейлі разом зі своїм обранцем Еваном МакКлінтоком вирішили дізнатися стать дитини під час подкасту у прямому ефірі. Подружжя відмовилося від гучних вечірок та особливий момент розділили лише удвох.

Під час трансляції дівчина дістала святкову повітряну кульку і разом з чоловіком лопнула її. З неї посипалося конфеті блакитного кольору, яке свідчить про те, що в пари народиться син. Момент, коли пара дізналася стать малюка, оприлюднили на Instagram-сторінці Entertainment Tonight.

"Це хлопчик!" – вигукнула Гейлі.

На відео помітно, що МакКлінток, на відміну від Скотт, беземоційно відреагував на новину про стать первістка. Майбутня матуся хлопчика поділилася, що її коханий був дуже схвильований, коли дізнався, що зовсім скоро в нього народиться син і стане його "маленьким другом", тому його реакція була саме такою.

Зазначимо, що Гейлі перебуває у стосунках з чоловіком з 2016 року. МакКлінток освідчився дівчині у 2023 році, а за рік вони зіграли весілля. Святкування пройшло у маєтку у штаті Мічиган, США. Серед запрошених були найрідніші люди пари.

Дівчина народилася у стосунках Емінема та Кім Скотт, коли вони жили в Детройті. Гейлі навчалася у Мічиганському державному університеті. Вона здобула освіту психологині.

Нагадаємо, раніше Емінем довів до сліз новим кліпом на пісню "Temporary", який присвятив доньці. У відео репер показав зворушливі кадри з дівчиною: від її дитинства до дорослішання.

Вас також можуть зацікавити новини: