Анушка поділилася, як переживає втрату рідної людини / Скріншот Instagram

Донька легендарного французького актора Алена Делона – 33-річна Анушка – вшанувала пам'ять батька, якого не стало рівно місяць тому. Жінка розповіла про життя без знаменитості та показала фото з ним.

У своєму Instagram Анушка зізналася, що важко переживає втрату рідної людини. Актор був не лише батьком для жінки, але й близьким другом. Донька кінозірки присвятила батьку допис в мережі та зворушила зверненням до нього.

"Місяць без тебе, і це викликає в мене тривогу. Місяць без наших моментів, без моєї руки у твоїй, і так до кінця… Місяць сумує за тобою онук. Він каже мені: "Ти сумуєш за дідусем? Все добре. Мамо, дивись на його фото". Вже місяць кожного дня близько полудня я думаю, що хочу зателефонувати, як кожен день до цього… Але це було раніше...", – зазначила жінка.

Відео дня

Анушка опублікувала архівні фото з татом, а також вона показала світлину, яка стоїть у неї вдома на знак пам'яті про актора. Донька Делона наголосила, що ніколи не забуде його і він назавжди залишиться у її серці.

Скріншот Instagram
Ален Делон / Скріншот Instagram

"Я буду сумувати за тобою все життя... Ти перший чоловік у моєму житті, який навчив мене всього. І той, хто мене знову навчить. Хто продовжить жити довго. Як красиво було сказано 18 серпня: "Делон не вмер. Він став вічним", – додала Анушка.

Ален Делон з донькою Анушкою / Скріншот Instagram

До слова, Алена помер 18 серпня 2024 року. На момент смерті йому було 88 років. Актора поховали у Франції, на території його маєтку в Душі. Прощання відбулося 24 серпня. Окрім доньки, в Делона також залишилися сини Ентоні та Ален Фаб'єн.

Нагадаємо, раніше ми писали, що діти покійного Алена Делона отримали заповіт. Стало відомо, як розподілив спадок актор.

Вас також можуть зацікавити новини: