Стівен Кінг заявив, захоплюється Тейлор Свіфт та її творчістю / колаж УНІАН

Культовий американський письменник Стівен Кінг заступився за відому співачку Тейлор Свіфт, яку публічно образив кандидат на пост президента у США Дональд Трамп. "Король жахів" підтримав виконавицю у мережі.

Скандал розгорівся на тлі того, що Свіфт публічно оголосила, що вона голосуватиме на президентських виборах за демократку Камалу Гарріс. Тоді артистка опублікувала допис, в якому назвала політикиню "талановитим лідером".

На заяву найбільшої зірки сучасності відреагував Трамп. Республіканця обурили слова Тейлор і він різко висловився про неї в мережі. Зокрема, на своїй сторінці у Truth Social політик великими буквами написав : "Я ненавиджу Тейлор Свіфт".

Скріншот допису Трампа розлетівся мережею і Кінг вирішив заступитися за виконавицю. Він публічно підтримав співачку у Twitter та висловився про її творчість:

Я люблю Тейлор Свіфт. Її музика робить мене щасливим. Кінець історії.

Скріншот Twitter

Допис "короля жахів" прокоментував американський бізнесмен Ілон Маск. Ймовірно, мільярдер намагався спровокувати конфлікт, тому запитав у Стівена, яка пісня Тейлор його улюблена. Письменник не розгубився і одразу відповів йому. За словами Кінга, йому подобається композиція "Hey Stephen".

Нагадаємо, раніше Селена Гомес просто зі сцени висміяла Трампа, який образив її подругу Тейлор Свіфт. Знаменитість згадала відому фразу політика про жінок, що не народжували.

Вас також можуть зацікавити новини: