Вероніка Мішаєва-Яковлєва зізналася, що їй важко було прийняти те, що її чоловік тепер військовий / Скріншот Instagram

Українська акторка театру та кіно Вероніка Мішаєва-Яковлєва повідомила, що її чоловік поповнив лави ЗСУ. Артистка поділилася, як поставилася до такого рішення обранця та що змінилося у їхніх стосунках після цього.

В інтерв'ю виданню ТСН.ua вона розповіла, що її коханий добровільно став на захист країни. Це рішення чоловік ухвалив самостійно, а коли Вероніка дізналася про нього, то спочатку їй було страшно та незрозуміло, що буде далі.

Акторка навіть звернулася по допомогу до психотерапевта, але з часом вона прийняла те, що коханий тепер військовий і підтримує його. Наразі Мішаєву від нав'язливих думок рятує робота, а також спілкування з друзями.

Відео дня

"Мій чоловік - доброволець. Мені було страшно, коли він приймав це рішення. Але є життя, є війна, є страх, а є гідність. Ми проходимо цей шлях разом. На початку мене дуже підтримувала психотерапія. Зараз знаходжу підтримку в роботі, спілкуванні з колегами, чоловіки яких також є військовими", – поділилася артистка.

Вероніка Мішаєва-Яковлєва з чоловіком / Скріншот Instagram

Зірка серіалів також розповіла, як війна вплинула на їхні стосунки з чоловіком. Як каже Мішаєва, їхні взаємини залишилися такими ж, як і були раніше. Єдине, що змінилося, – це відстань. Пара рідко бачиться через службу чоловіка.

"У наших стосунках змінилося те, що ми не поруч. Перед кожним - нова відповідальність й задачі. Я хочу, аби мій чоловік був живий і здоровий, аби він, як кожен та кожна, хто боронить нас, повернувся додому якнайшвидше", – підсумувала Вероніка.

Що відомо про Вероніку Мішаєву-Яковлєву

26-річна акторка родом з Харкова. Однак освіту вона поїхала здобувати до Києва. Деякий час артистка працювала у Київському академічному драматичному театрі на Подолі. А пізніше почала зніматися у серіалах. Вероніка за доволі короткий проміжок часу встигла стати спражньою зіркою українських серіалів.

Вона грала ролі у картинах "Розтин покаже", "Плут", "Слід", "Дільничний з ДВРЗ", "Відступники", а також вже 21 жовтня на екрани вийде новий серіал за учасні Мішаєвої – "Містер і місіс Малишки".

Нагадаємо, раніше відомий український комік поповнив лави ЗСУ. Сергій Чирков вже проходить військовий вишкіл.

Вас також можуть зацікавити новини: