Ані Лорак переоцінила свої вокальні дані та стала посміховиськом / фото УНІАН

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця Ані Лорак, яка багато років живе в РФ та підтримує путінський режим, зганьбилася під час виступу на фестивалі в Баку. Фанатку диктатора захейтили в мережі через її голос.

Запроданка вирішила заспівати знамениту пісню "I Will Always Love You" співачки Вітні Г'юстон. Акомпанував їй Девід Фостер – відомий канадський співак та клавішник.

"Для будь-якого артиста доторкнутися до творчості великої, коханої Вітні Г'юстон - велика честь і радість, але, коли тобі акомпанує сам Девід Фостер, легендарний продюсер і 16-разовий володар премії Grammy - це щось неймовірне", – написала Лорак.

Відео дня

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео з виступу, на якому показалася у чорній довгій сукні.

Виступ зрадниці Лорак і Девіда Фостера / Скріншот Instagram

Але підписникам було байдуже до її зовнішнього вигляду. Вони звернули увагу на її вокал та зазначили, що артистці ще "дуже далеко" до рівня такої знаменитості як Г'юстон:

  • "Не витягує абсолютно, здається, що зараз лусне від напруги"
  • "Немає тієї сили і потужності голосу Вітні Г'юстон, пародія"
  • "Ні, до Г'юстон як до місяця і назад! Не змогла навіть дослухати"
  • "Ніколи Лорак не заспіває цю пісню краще за Г'юстон! Вокал не дотягує до божественного голосу Вітні!"
  • "До Вітні їй дуже далеко!"

До слова, Лорак вже багато років живе в РФ. Вона мовчки підтримує політику Кремля та повномасштабне вторгнення росіян в Україну. Ба більше, виявилося, що співачка планує стати громадянкою РФ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ані Лорак вдруге виходить заміж. Бойфренд зрадниці – іспанець Ісаак Віджраку – освідчився їй у день її 46-річчя.

Вас також можуть зацікавити новини: