Дмитро Ступка поділився, що у перший робочий день він надрвав спину / Скріншот Instagram

Представник акторської династії Ступків, відомий український артист Дмитро Ступка, який виїхав за кордон, розповів про досвід роботи за океаном. Знаменитість звільнився у перший робочий день та пояснив чому.

Як відомо, Ступка переїхав до США та мешкає там вже 3 роки. Днями він влаштувався на нову роботу до однієї з американських компаній, що займається мувінгом. Це перевезення та зберігання речей людей, які переїжджають.

Однак у своєму Instagram Дмитро повідомив, що не витримав навантаження і пішов з компанії у перший день. Він опублікував кадри з вантажного авто і зазначив, що звільнився. Причиною, за словами актора, стали проблеми зі здоров'ям, які з'явилися через роботу в мувінговій компанії.  

Відео дня

"Мій перший і останній день на роботі в мувінгу. Спину надірвав, геморой наростив. Усе, досить", – написав Ступка.

Скріншот Instagram

Зазначимо, що артист емігрував за кордон восени 2021 року. Зробив він це зі своєю екс-дружиною – блогеркою Поліною Логуновою – та донькою Богданою. За словами Ступки, про повномасштабне вторгнення він вперше почув на борту літака, яким летів до Києва. Однак не зміг потрапити на батьківщину, тому що кордони вже були закриті. 

Після цього чоловік декілька місяців жив у Європі, де допомагав ЗСУ та займався волонтерством, а потім вирішив повернутися в Америку. 

Дмитро Ступка / Скріншот Instagram

Дмитро зазначав, що хоче повернутися на батьківщину, але в Америці його нібито "тримає" донька. Нині актор у стосунках з новою дівчиною – співачкою Юлією Барабановою. Знаменитість розповів, коли планує весілля з коханою.

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка розчулив зверненням до покійного дідуся Богдана Ступки у річницю його смерті. Зірковий онук вшанував пам'ять легендарного актора.

Вас також можуть зацікавити новини: