Дмитро Дікусар зустрів 39-річчя під час виконання бойового завдання на фронті / Скріншот Instagram

Відомий український хореограф Дмитро Дікусар, який з початком повномасштабного вторгнення став на захист країни, вперше за довгий час вийшов на зв'язок. Військовий поділився новою світлиною з нагоди свята.

Сьогодні, 24 жовтня, танцівник відзначає свій день народження. Йому виповнилося 39 років. У своєму Instagram він зазначив, що йому завжди подобалося, коли це свято припадало на будній день.

Цей рік не став виключенням. 39-річчя Дмитро зустрів на фронті. Він разом із побратимами були на бойовому "виступі".

Відео дня

"Я завжди полюбляв, коли мій день народження припадав на робочий день, бо що може бути кращим, ніж мати змогу на власні очі побачити і підбити підсумки за рік життя. Певно, Бог чує мене, бо сьогодні я теж мав "виступ" зі своєю командою. Не той, що ви звикли бачити, але він набагато цінніший для мене. Кац*пні було боляче! На жаль, це не поверне життя нашим друзям і близьким, але збереже життя іншим", – написав знаменитість.

Дмитро Дікусар / Скріншот Instagram

На додаток, танцівник закликав українців не втрачати надію та вірити в перемогу. За його словами, в державі досі є чимало хороших людей, тому не варто зневірюватися у всіх. Крім того, він порадив ретельно перевіряти інформацію, аби не натрапити на російську пропаганду.

"Я відчуваю вашу роздратованість деякими нашими співгромадянами, бо буваю іноді в місті і теж читаю новини. Можливо, ви навіть час від часу втрачаєте віру в людей… Але пам'ятайте, що прекрасні люди є в нашій країні. Можливо, їх навіть менше, ніж гнид, але на них тримається Всесвіт! Тож, не втрачайте віру одне в одного, мої прекрасні люди, і фільтруйте російську ІПСО, яка працює безперестанку", – додав хореограф.

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко відповіла, чи підтримує зв'язок з екс-чоловіком Дікусаром. Танцівниця розповіла про своє ставлення до військового.

Вас також можуть зацікавити новини: