Ален Делон віддав половину спадку доньці, а другу половину розділив між синами / Фото Getty Images

Легендарний французький актор Ален Делон, якого не стало 18 серпня 2024 року, перед смертю склав заповіт. Стало відомо, якою була остання воля артиста щодо його статків.

Як пише видання Le Figaro, діти знаменитості вже отримали заповіт. Окрім них, документ також надійшов до адвоката та менеджера із управляння майном Делона. Актор на 4 сторінках розписав, яким чином має бути поділене майно між його синами Ентоні та Аленом-Фаб'єном та донькою Анушкою.

Найбільший спадок отримає 33-річна Анушка – 50%, а сини розподілять між собою іншу половину і отримають по 25%.

Відео дня
Ален Делон та Анушка / фото Getty Images

Як відомо, діти зірки були у ненайкращих стосунках. Коли стан актора був критичним, старший син Ентоні подав до суду на Анушку. Чоловік прокоментував своє рішення і заявив, що причиною позову були не гроші, а місце, де б Делон провів свої останні дні.

"Я хочу сказати правду. Я хочу сказати, чому ми сьогодні розриваємо один одного на частини. Спадщина врегульована, немає ніяких проблем з грошима. Моя сестра має 50% спадщини нашого батька, а я і Ален-Фаб'єн маємо по 25%. Немає ні конфлікту, ні війни за спадщину. Що ж стало причиною непорозумінь? Вони полягають у тому, що ми з братом, навіть якщо це відбудеться нашим коштом, хочемо, щоб волю батька поважали. Ми хочемо, щоб він закінчив свої дні тут, у Франції, тоді як моя сестра хоче відвезти його до Швейцарії", – поділився чоловік.

Ален та Ентоні Делони / фото gettyimages.com

Попри бажання братів, їхнього легендарного батька поховали у Франції. Прощання відбулося 24 серпня. Актора поховали на території його маєтку в Душі. Це історичний особняк Domaine de la Brûlerie.

Що відомо про Делона

Делон розпочав свою акторську кар'єру в кінці 1950-х років. Народився він 8 листопада 1935 року в місті Со, Франція. До того, як стати актором, знаменитість мав декілька різних робіт і навіть служив у французькому військовому флоті.

Його кінокар'єра почалася після того, як його помітили на Каннському кінофестивалі, де він привернув увагу кількох режисерів своєю харизматичною зовнішністю. Серед найвідоміших фільмів Алена, в яких він зіграв ролі, "На яскравому сонці", "Рокко і його брати", "Леопард", "Самурай".

Нагадаємо, раніше донька Алена Делона поділилася останнім фото з легендарним батьком. Анушка показала, який вигляд мав актор перед смертю.

Вас також можуть зацікавити новини: