Дар'я Трегубова натякнула, що її нові стосунки тривають не довго / Скріншот Instagram

Відома українська акторка та телеведуча Дар'я Трегубова вперше за довгий час заговорила про особисте. Знаменитість зізналася, що більше не самотня та розповіла про нового обранця.

Зірка поділилася, що наразі її серце зайняте і вона перебуває у стосунках. У її житті з'явилася кохана людина, з якою вона планує побудувати майбутнє. Трегубова каже, що бойфренд поступово займає її серце.

"Наразі щось змінилося. Можна сказати, що вже трошки серце починають займати, і досить активно", – розповіла акторка.

Дар'я Трегубова зізналась, що її серце зайняте і розповіла про коханого

Однак, хто саме новий коханий Дар'ї, вона не розсекретила. Ведуча лише натякнула, що їхній роман триває недовго. Ймовірно, пара нещодавно розпочала стосунки, які стрімко розвиваються. На додаток, помітно, з якими емоціями Трегубова розповідає про особисте життя, і видно, що вона закохана.

Що відомо про Трегубову

Даша – відома акторка, ведуча, письменниця. Вона здобула популярність завдяки своїм ролям у телесеріалах і фільмах, а також як ведуча різних телевізійних шоу. Зокрема вона вела шоу "X-фактор", "Фабрику зірок", "Битву екстрасенсів". Серед фільмів та серіалів, в яких знімалася акторка "Коли ми вдома", "На лінії життя", "Великі Вуйки".

Щодо її особистого життя, то його знаменитість завжди ретельно приховувала. Вона була заміжня, але шлюб тривав недовго і у 2011 році Даша розлучилася з чоловіком-бізнесменом, ім'я якого досі невідоме. Ведуча розповідала, що проблеми у стосунках почалися після народження доньки Поліни.

Нагадаємо, раніше Дар'я Трегубова заговорила про повернення до екс-чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини: