Аліна Гросу відреагувала на скандал з "дипломатичною посадою" / фото інстаграм Аліни Гросу

Українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно похвалилася своєю дипломатичною посадою в США і обурила МЗС, вперше прокоментувала цю ситуацію. 

Відомо, що після зустрічі з мером Нью-Йорку артистка зазначила, що тепер офіційно представляє українську культуру в США. Проте представники МЗС України назвали це нісенітницею. Вони написали, що Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби нашої держави. 

Аліна деякий час не реагувала на офіційний коментар МЗС, проте сьогодні, 27 вересня, вирішила розставити всі крапки на "і". 

"Ніде я не вказувала, що отримала дипломатичну посаду. Бо це не є правдою. Мене номінували як представника української культури в Нью-Йорку. Не амбасадор я, не посол. Представник української культури", - наголосила Гросу. 

Вона також закликала не вірити інформації, яка з'являється про неї в ЗМІ і яку можуть неправильно трактувати навіть в її прес-релізах. Також Аліна наголосила, що вже змінює свою піар-команду, аби більше не допустити таких скандалів навколо власного імені.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу розсекретила ім'я свого чоловіка. Ним виявився відомий російський актор Роман Полянський.

Вас також можуть зацікавити новини: