Оксана Білозір зізналася, що не живе коштом однієї пенсії / Скріншот Instagram

Народна артистка України, відома співачка Оксана Білозір, яка після 32 років шлюбу розлучилася з чоловіком, розповіла, що їй приносить найбільший дохід зараз. Виконавиця також висловилася про свою пенсію.

За словами 67-річної знаменитості, пенсія – це не головне джерело її доходу. Наразі Білозір продовжує виступати на великій сцені та забезпечує себе завдяки гастрольній діяльності. Також вона має прибуток з роялті, отриманих від використання її робіт у публічному просторі. Оксана зізнається, що наразі їй вистачає на життя і вона не скаржиться на свій заробіток.

"У мене договір з компанією, яка слідкує за тим, щоб мої права не були порушено. Окремо також отримую кошти від своїх соціальних мереж. Це комфортні для мене гроші", – поділилася артистка в інтерв'ю для OBOZ.UA.

Відео дня
Оксана Білозір / фото УНІАН

Зірка каже, що пенсія їй поки що не знадобилася. Їй вистачає інших доходів і розмір пенсійних виплат не відіграє важливої ролі для неї. Щоправда, розкривати, яка в неї пенсія, Білозір не стала.

"Я не звикла озиратися на те, яка в мене пенсія. Тому що і далі творчо працюю – і це мене забезпечує", – додала Оксана.

Що відомо про Білозір

Оксана здобула популярність як солістка ансамблю "Ватра" і стала відомою завдяки патріотичним пісням. Білозір була народною депутаткою України кількох скликань і працювала міністром культури у 2005 році. Вона досі активно підтримує благодійні ініціативи, зокрема допомогу дітям і військовим.

Серед її найвідоміших пісень "Україночка", "Коханий", "Чорна квітка", "Я не плачу".

Нагадаємо, раніше Оксана Білозір, яка хрестила дітей експрезидента України Петра Порошенка, розповіла про їхнє виховання.

Вас також можуть зацікавити новини: