Кондратюк наголосив, що після втечі артистів, він більше ніколи не буде цікавитися їхньою творчістю / колаж УНІАН

Відомий український продюсер та ведучий Ігор Кондратюк, який раніше пройшовся по зрадниці Ані Лорак, висловився про відомих артистів Олега Винника та Потапа. Знаменитість відповів, чи підтримує він зв'язок із втікачами.

Як відомо, Винник ще в перші дні повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини, де живе досі. Співак понад 2 роки мовчав про війну та майже не виходив на зв'язок. А пізніше заявляв, що, попри зникнення з інфопростору, весь цей час нібито допомагав ЗСУ.

Щодо Потапа, то він також не приховує, що виїхав за кордон і насолоджується життям у Європі. Репер за ці роки встиг пожити одразу у декількох країнах, але, схоже, в Україну повертатися не планує.

Відео дня

У коментарі "РБК-Україна" Кондратюк наголосив, що про зірок, які втекли з України, він нічого хорошого сказати не може. Більше продюсер не підтримуватиме їх та не цікавитиметься їхньою творчістю. Зі слів Ігоря зрозуміло, що зараз він не спілкується ані з Потапом, ані з Винником.

"Це їхня совість і гріх. Збирають кошти і слава Богу. Скоріше за все, я на цих артистів ніколи не піду і не буду їх слухати", – заявив Кондратюк.

Ігор Кондратюк / фото УНІАН

Ба більше, як каже Ігор, навіть до страшних подій 2022 року він не був великим поціновувачем музики репера та співака. Винник йому подобався лише тому, що його пісні та його самого обожнювали на проєкті  "Караоке на майдані", ведучим якого був Кондратюк.

"Не більше. Тобто у мене була така до Винника шоубізнесова повага", – додав знаменитість.

Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк вперше розповів про своїх трьох дітей та відповів, чи має вже онуків. Продюсер також розкрив секрет 30-річного шлюбу з дружиною.

Вас також можуть зацікавити новини: