Дім покійного Меттю Перрі має нову власницю / фото інстаграм Меттью Перрі 

Будинок зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, в якому він жив до своєї смерті, продали за кругленьку суму. Про це повідомляє видання The New York Times.

Нерухомість покійного актора площею 325 квадратних метрів у Лос-Анджелесі тепер належить іншій власниці. Маєток придбала за 8,5 мільйонів доларів (приблизно 349 мільйонів гривень) забудовниця та кінопродюсерка Аніта Верма-Лалліан.

Тепер жінці належить просторий будинок з чотирма спальнями, декількома ванними кімнатами, терасою з басейном і джакузі. 

До слова, цей маєток Перрі придбав ще у 2020 році. Тоді чоловік заплатив за нього 6 мільйонів доларів (приблизно 247 мільйонів гривень). Актор багато чого змінив у будинку поки жив у ньому. 

Нагадаємо, Меттью Перрі помер 28 жовтня 2023 року. Його тіло без ознак життя знайшли в ванній кімнаті в будинку. Чоловіку було 54 роки. Причиною смерті за результатами судово-медичної експертизи став "гострий впливу кетаміну" на організм.

Влітку цього року у США правоохоронці заарештували п'ятьох підозрюваних у справі про смерть зірки серіалу "Друзі". Ними стали: помічник актора, двоє лікарів, його друг і дівчина, яку називають "королевою кетаміну". Ці люди, ймовірно, могли постачати Перрі велику кількість наркотичної речовини, що призвело до трагедії. Наразі слідство триває. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Меттью Перрі склав заповіт за 14 років до своєї смерті.

Вас також можуть зацікавити новини: