Дмитро Яремчук розповів про первістка сестри / фото колаж УНІАН

Український співак та брат співачки Марії Яремчук – Дмитро – вперше прокоментував народження дитини у сестри. 

Спочатку чоловік наголосив, що разом з братом Назарієм вже встигли привітати Яремчук з новим статусом мами. Проте сама співачка ніяк на це не відреагувала. 

"Вона не відповіла на наше привітання. Чому? Я не знаю. Але що тут такого? Це нормально – в нас специфічні стосунки. Вона не вітала нас із народженням жодної дитини", - сказав Дмитро в інтерв'ю для видання OBOZ.UA. 

Він також додав, що не вірить, що батьком дитини Марії може бути співак Олександр Пономарьов. 

"Я чув таке, але думаю, що це не так", - наголосив чоловік. 

До слова, Дмитро розповів, що востаннє спілкувався зі співачкою весною. Проте їхні стосунки не можна назвати дружніми. Після смерті легендарного батька родина ділила між собою спадок артиста. Згодом вони змогли порозумітися, але бачаться дуже рідко. 

Марія з братами / фото VIVA

Що відомо про Марію Яремчук

Марія активно розвивала свою сольну кар'єру після участі у вокальному шоу "Голос країни". Артистка також брала участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2014", де представляла Україну з піснею "Tick-Tock". Тоді вона отримала 6 місце.

Згодом Яремчук вирішила піти зі сцени. Причиною, за її словами, став страх публічних виступів.

Цікаво, що весною в мережу потрапили фото зірки з округлим животиком, проте сама Марія нічого не коментувала стосовно свого особистого життя. А вже у травні цього року з'явилася інформація, що співачка стала мамою. Подейкували, що батьком первістка є Олександр Пономарьов, з яким їй приписували роман. Проте офіційно ніхто з артистів це не коментував. 

Нагадаємо, нещодавно відьма Марія Тиха відповіла, хто батько новонародженої дитини Марії Яремчук.

Вас також можуть зацікавити новини: