Марія та Дмитро Яремчуки востаннє бачилися багато років тому / колаж УНІАН

Старший син першої української попзірки Назарія Яремчука, український артист Дмитро Яремчук висловився про свою сестру – відому співачку Марію Яремчук. Він відповів, коли востаннє бачився з виконавицею, яка раніше підтвердила, що стала мамою.

Дмитро зазначив, що останні роки у них із сестрою від другого шлюбу батька напружені стосунки. Артисти не підтримують зв'язок і не надто позитивно відгукуються один про одного, однак так було не завжди. В інтерв'ю OBOZ.UA Яремчук поділився, що в дитинстві вони часто спілкувалися та багато часу проводили разом.

"У її дитинстві ми завжди називали її Мала. І зараз, коли з братом щось згадуємо про неї, так називаємо. Знаєте, коли діти маленькі, вони завжди вибирають собі когось із дорослих другом. Так справді буває. І от Марічка вибрала мене. Гралася зі мною, просилася весь час на ручки. Тоді в наших стосунках не було нічого штучного, все лише справжнє. Зараз немає, на жаль, цього всього, але що поробиш", – пригадав Дмитро.

Відео дня
Сини Назарій Яремчука від першого шлюбу – Дмитро та Назарій / Скріншот Instagram

На запитання про те, коли Дмитро та Марія востаннє бачилися, старший брат каже, що це було дуже давно. За його словами, він запрошував її фестиваль імені їхнього легендарного батька, проте співачка відмовляла на пропозиції.

"Я вже і не згадаю, коли ми і бачилися останнього разу. Ми з братом (Назарієм – УНІАН) завжди запрошували їх на наш фестиваль "Родина" імені Назарія Яремчука, але вони не брали в ньому участі. Ну нічого, це життя", – додав виконавець.

Нагадаємо, раніше сини Яремчука зізналися, що досі не подивилися фільм батька "Яремчук: Незрівнянний світ краси" та пояснили чому.

Вас також можуть зацікавити новини: