Микола Басков сказав, що житиме до 91 року / скріншот YouTube

Один із головних прихильників путінського режиму і російський співак Микола Басков, який відкрито підтримує вторгнення Росії в Україну, несподівано торкнувся теми своєї смерті.

Як повідомляють російські пропагандистські видання, Басков заявив, що має намір прожити до 91 року. Він посилається на передбачення ворожки.

"Мені ворожка сказала, що я буду до 91 року жити", - поділився Басков своїми очікуваннями.

Відео дня

Крім того, Басков поскаржився на фінансові труднощі. За його словами, йому довелося взяти кредит для завершення будівництва власного будинку.

Цікаво, що за повідомленнями ЗМІ, він планує перевести в новий будинок дружину, якої в нього наразі немає і, ймовірно, не буде, оскільки ходять чутки про те, що він - гей.

Микола Басков хворий - що необхідно знати

Співак сильно погладшав - його обличчя стало округлим, і з'явився живіт. У мережі писали, що у Баскова є серйозна хвороба.

Пізніше з'явилася інформація, що артиста прооперували. Потім сам співак на премії "Золотий грамофон" розповів, що порвав сухожилля, переніс операцію і вже йде на поправку.

Що Микола Басков говорить про війну в Україні

Микола Басков, російський співак і прихильник Володимира Путіна, відкрито підтримує військове вторгнення Росії в Україну. Він неодноразово висловлював підтримку злочинним діям російського уряду і армії, публічно виступаючи із заявами, які виправдовують і схвалюють агресію.

Басков бере активну участь у пропагандистських заходах, спрямованих на підтримку іміджу російського керівництва та його рішень щодо війни. Його позиція викликає обурення серед багатьох, особливо на тлі масових страждань і руйнувань, викликаних війною.

Вас також можуть зацікавити новини: