Джамала планує надати розголосу злочинам окупантів / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Джамала вперше висловилася про незаконне привласнення та, за словами загарбників, "націоналізацію" її майна у рідному Криму. Виконавиця зізнається, що новина була ударом для неї, але здаватися не планує.

Окупанти заявляли, що все "конфісковане" майно, окрім будинку, належить артистці. Проте сама Джамала каже, що це не так. Вона вказала, що усе кримське майно – це власність її батьків.

"Нещодавно зʼявилася новина про те, що батьківський дім у Криму безпідставно забирає тамтешня влада. Це жахлива та болісна новина для всієї нашої родини. От як це усвідомити, що у цивілізованому світі відбувається таке свавілля: спершу окуповують територію, а потім забирають там усе?! Це – репресії, це – депортація у сучасності! Це ще раз демонструє самочинство, яке коїть російська влада", – обурено заявила співачка в інтерв'ю Insider.

Відео дня
Джамала / Скріншот Instagram

Джамала не буде мовчати про свавілля, яке творять окупанти. Вона планує надати цій темі розголосу. За її словами, будинок, який вороги відібрали в її батьків, будувався важкою працею.

"До цього майна я не маю жодного стосунку, це власність моїх батьків, вони будували понад двадцять років. Кожну цеглину здобували заробленими кров’ю та потом грішми. І до чого тут батьки, у міжнародний розшук оголосили мене. Я не мовчатиму, це точно. Якщо змовчу, росіяни прийдуть до інших кримських татар, до всіх українців на окупованих територіях, щоб і далі чинити свавілля", – додала знаменитість.

До слова, окупаційна влада в Криму відібрала у батьків артистки дві земельні ділянки в Алушті, а також ще кілька об'єктів, про які поки що не говорять. Росіяни вже встигли продати нерухоме майно і заробити на українцях, щоб забезпечити свою криваву армію.

Причиною своїх незаконних дій загарбники називали нібито підтримку Джамалою київського режиму та спонсорування ЗСУ. Артистку звинуватили у "здійсненні стосовно РФ недружніх дій".

Нагадаємо, раніше Джамала показала нове фото молодшого сина та привітала його зі святом.

Вас також можуть зацікавити новини: