Верба показала на відео кадри з операції та перші хвилини життя її доньки / Скріншот Instagram

Відома українська блогерка з мільйонною аудиторією Юлія Верба, яка 18 вересня стала мамою, вперше показала обличчя новонародженої доньки. Зірка мережі розповіла про свій стан після пологів.

Юлія не стала тримати інтригу і одразу після появи дівчинки на світ почала ділитися кадрами з нею. Сьогодні вона опублікувала декілька світлин, на яких вперше показала обличчя крихітки. Щоправда, ім'я донечки блогерка поки що тримає в секреті.

Скріншот Instagram

А також Верба поділилася зворушливим відео, де показала процес появи на світ малечі. Зокрема, на камеру зафільмували моменти з пологів, операцію, перший плач дитини та перші обійми зіркової матусі і доньки.

Як відомо, аби не травмувати дитину лікарі вирішили робити кесарів розтин. Від самого ранку 18 вересня в інфлюенсерки були перейми, але блогерка не могла народити самостійно.

На наступний день після хірургічного втручання Юлія розповіла, як почувається. За її словами, вона вже може навіть ходити, сьогодні їй значно краще, проте біль все ж є, зокрема, найбільше її турбує післяопераційний шов.

"Я почуваюся нормально. Але ходити і рухатись – це випробування, чесно. Шов болить. Ні встати, ні зігнутися, на ручки теж не можу взяти", – поділилася блогерка.

Скріншот Instagram

До слова, Верба народила доньку від 29-річного бізнесмена та блогера Костянтина. Пара у стосунках понад рік, а освідчився чоловік коханій у жовтні 2023 року. Однак одружуватися пара поки що не поспішає. У Костянтина є донька від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, раніше Верба розсекретила, чим займається її наречений, який сидів у СІЗО. Юлія розповіла, як реагує на хейт щодо її коханого.

Вас також можуть зацікавити новини: