Даша Квіткова відмовилася говорити про те, як вплинуло виховання батька на неї / Скріншот Instagram

Популярна українська блогерка Даша Квіткова вперше заговорила про свою сім'ю. Зокрема, зірка мережі розповіла про батька та стосунки з ним.

На Instagram-сторінці інфлюенсерки можна часто зустріти знімки з її мамою та сестрою Надією, які після початку повномасштабного вторгнення виїхали до Дюссельдорфа, Німеччина. Однак про батька жінки зовсім нічого невідомо. 

За словами Даші, чоловік мешкає у Києві. Попри те, що донька та батько живуть в одному місті, бачаться вони рідко, оскільки обоє зайняті роботою. Також блогерка каже, що тато не хоче публічності та слави, яка є в Квіткової, а вона поважає його рішення і не показує в мережі.

Інфлюенсерка додала, що її батьки перебувають в офіційному шлюбі, і у їхніх стосунках все гаразд.

"Він зараз в Києві, просто бачимося рідко, тому що він працює, я працюю. Просто це моє бажання бути публічною, бути медійною, виставляти це в сторіз. Є деякі члени моєї сім'ї, які не хочуть цього. Я поважаю його думку, тому так. В них все добре (в батька з мамою – УНІАН)", – поділилася Даша.

Однак на запитання про те, як вплинуло виховання батька на неї в дорослому житті, та, чому він її навчав, Квіткова відповідати відмовилася. Вона сказала, що "не хоче цього питання". Ймовірно, тема дитинства та спілкування з батьком є болючою для неї. Водночас блогерка наголосила, що зараз вони "у нормальних стосунках".

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова відповіла, чи вільне її серце після розлучення з Добриніним. Вона зізналася, що у неї багато залицяльників.

Вас також можуть зацікавити новини: