Біллі Айліш травмувала ногу, внаслідок чого на ній з'явилася велика гематома / фото REUTERS

Відома американська співачка Біллі Айліш просто під час свого останнього виступу впала зі сцени. Артистка травмувалася внаслідок падіння.

Про це повідомила сама виконавиця у своєму Instagram. Нещасний випадок стався під час концерту зірки у Нью-Йорку, США. Інцидент стався вже наприкінці виступу знаменитості в рамках її світового туру "Hit Me Hard and Soft".

Заспівавши останню композицію, Айліш попрощалася з шанувальниками та пішла зі сцени. Коли Біллі спускалася з майданчика сходами, вона спіткнулася та впала на підлогу. Присутні на концерті зафільмували цей момент та оприлюднили відео у TikTok.

Після казусу, що стався із зіркою, вона вийшла на зв'язок в соцмережі та показала травму, яку отримала внаслідок падіння. Виявилося, що 22-річна Біллі травмувала ногу. На ній з'явився великий синець.

Травма, яку отримала Біллі Айліш / Скріншот Instagram

До слова, подібний інцидент днями стався з іншою відомою американською співачкою. Олівія Родріґо провалилася у відкритий люк, виступаючи з концертом в Австралії.

Що відомо про Біллі Айліш

Співачка і авторка пісень стала всесвітньовідомою після виходу її синглу "Ocean Eyes" у 2015 році. Її дебютний альбом "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" отримав величезне визнання, а пісня "Bad Guy" стала міжнародним хітом.

Біллі отримала кілька премій "Ґреммі", зокрема, в номінаціях "Альбом року", "Запис року" і "Пісня року". Айліш відома своїм унікальним стилем, що поєднує електропоп, інді та альтернативні звучання.

Нагадаємо, раніше Біллі Айліш підтримала Камалу Гарріс на президентських виборах у США. Знаменитість пояснила, чому голосуватиме за демократку.

Вас також можуть зацікавити новини: