Анна Трінчер зізналася, що наразі не перебуває у стосунках / скріншот з відео

Відома українська співачка Анна Трінчер розповіла про своє особисте життя. Артистка прокоментувала чутки, що вона закрутила новий роман та відповіла, чи вільне її серце після розлучення з блогером-втікачем Олександром Волошиним.

У мережі поширилися чутки, що виконавиця перебуває у стосунках з відомим співаком CHEEV. Сьогодні відбулася прем'єра їхньої нової пісні та кліпу "Не знаю". У відео чимало відвертих та романтичних сцен, де співаки буквально натякали на щось більше між ними, ніж просто співпраця. Однак Трінчер спростувала усі плітки та наголосила, що зараз поруч з нею немає коханої людини.

Анна Трінчер та CHEEV / скріншот з відео

"Мені знову приписують новий роман. Я холостячка і насправді насолоджуюсь цим статусом, хоча, якби мені це сказали ще рік тому, я б ніколи не повірила, що прийду до такого погляду", – зазначила зірка.

Відео дня

Анна також поділилася своїм досвідом у стосунках з чоловіками. За її словами, вона ніколи не була самотня. ЇЇ перший роман розпочався у 16-річному віці, і після того вона переходила з одних стосунків в інші. Однак вже майже рік серце артистки вільне і вона насолоджується цим періодом. Поки, зізнається Трінчер, вона не хоче романтичних взаємин з чоловіками.

Анна Трінчер / Скріншот Instagram

"Я все життя була чиєюсь. З 16 років у мене почались серйозні стосунки і з того часу не було майже жодного періоду, коли я була сама. Для мене це, зазвичай, показник того, що людина не може довгий час знаходитись в своїй компанії, біжить від тиші і від себе... Так сталось і зі мною, і як результат – співзалежні стосунки і повна втрата себе. Пройшов рік, я відновилась і побудувала опору на себе. Я полюбила себе і самотність. Я люблю жити сама, ходити голою, слухати пісні на всю гучність, ні перед ким не звітувати", – додала співачка.

До слова, Трінчер та Волошин перебували у стосунках 3 роки. У 2022 році вони одружилися. Подружжя намагалося зберегти шлюб, але згодом оголосили про розлучення. Олександр зізнався, що перегорів, тому, щоб не мучити Анну, вирішив розійтися. 

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер вперше заговорила про екс-чоловіка Волошина, який втік за кордон. Вона відповіла, чи підтримує зв'язок з колишнім.

Вас також можуть зацікавити новини: