Трінчер зізналася, що шлюб з блогером був її помилкою / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Анна Трінчер вперше за довгий час заговорила про шлюб з блогером Олександром Волошиним, який втік з України. Виконавиця зізналася, чи було заміжжя її помилкою.

За словами артистки, вона б нічого не змінювала у минулих стосунках та переживала ще раз усе, що сталося з їхнім шлюбом, адже саме цей період зробив їй сильнішою. Водночас Анна переконана, що зарано вийшла заміж. Зараз вона вважає, що шлюб зі скандальним блогером був помилкою.

Також співачка визнає, що і вона сама скоїла чимало помилок у попередніх стосунках, які також могли стати причиною розлучення.

"Чи робила я якісь помилки? Звичайно! Це мій перший шлюб. Я там була дитина", – зазначила Трінчер.

Анна Трінчер та Олександр Волошин / Скріншот Instagram

У своєму Instagram зірка сцени також зізналася, що після розставання з Олександром, пережила усі стадії прийняття. В артистки було і розчарування, і депресія, і злість на себе та екс-чоловіка. Зі слів Анна, тривалий час, перебуваючи ще у стосунках з Волошиним, коли вони переживали кризу, на публіці співачка удавала, що в неї в житті все гаразд, але насправді це було не так.

Трінчер наголошує, що розлучення – це складно, але його можливо пережити. Врешті, вона прийняла той факт, що їхні шляхи розійшлися і зараз насолоджується трансформаціями, що відбуваються в її житті.

Зазначимо, що Трінчер та Волошин перебували у стосунках 3 роки. У 2022 році вони одружилися. Подружжя намагалося зберегти шлюб, але згодом оголосили про розлучення. Олександр зізнався, що перегорів, тому, щоб не мучити Анну, вирішив розійтися. 

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер прокоментувала роман з відомим співаком. Артистка висловилася про CHEEV, з яким випустила романтичну пісню.

Вас також можуть зацікавити новини: