Анджеліну Джолі застукали з коханцем у готелі

Голлівудську акторку Анджеліну Джолі, відому за ролями в "Містер і місіс Сміт" і "Маліфісента", застукали в готелі з її новим бойфрендом, британським репером Акалою.

Минулого тижня зірка зупинилася в готелі The Corinthia в Лондоні. Через дві години після її прибуття там з'явився Акала. Вони разом провели дві доби в номері знаменитості.

"Пара провела разом ніч середи і четверга в готелі і не йшла", - поділився інсайдер видання Page Six.

Відео дня

Зазначається, що Акала виїхав із готелю за кілька годин до прем'єри фільму за участю Джолі.

"Акалу вивезли з готелю на одній з машин Анджеліни в п'ятницю - за кілька годин до прем'єри її нового фільму в Британському інституті кіно", - додало джерело, маючи на увазі майбутній фільм Джолі "Марія", який був показаний на Лондонському кінофестивалі.

За словами інсайдера, пара тримає в секреті свої стосунки, тому пересувається окремо.

Анджеліну Джолі застукали з коханцем у готелі

Особисте життя Анджеліни Джолі

Анджеліна Джолі - одна з найвідоміших актрис у світі, і її особисте життя завжди було предметом пильної уваги публіки. Її романтичні стосунки неодноразово ставали темою заголовків, починаючи зі шлюбів і розлучень і закінчуючи вихованням шістьох дітей.

Першим чоловіком Джолі став британський актор Джонні Лі Міллер, з яким вони одружилися 1996 року після знайомства на зйомках фільму "Хакери". Цей союз тривав недовго - пара розлучилася 1999 року, хоча вони залишалися в дружніх стосунках.

Другий шлюб Джолі з актором Біллі Бобом Торнтоном був більш яскравим і ексцентричним. Вони одружилися 2000 року і часто привертали увагу своїми публічними проявами почуттів і символічними жестами, як-от носіння намист із кров'ю одне одного. Однак їхні стосунки завершилися розлученням у 2003 році.

Найвідомішим романом Джолі стали її стосунки з актором Бредом Піттом. Пара познайомилася на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт" 2005 року, і їхні стосунки викликали величезний інтерес громадськості, оскільки Пітт тоді ще був одружений з Дженніфер Еністон. Протягом десяти років Анджеліна і Бред були однією з найзнаменитіших пар Голлівуду, їх називали "Бранджеліна". Разом вони виховували шістьох дітей, троє з яких були усиновлені. Пара офіційно оформила стосунки 2014 року, але їхній шлюб тривав недовго - 2016 року вони оголосили про розлучення.

З моменту розлучення з Піттом Анджеліна Джолі зосередилася на вихованні дітей і своїй кар'єрі. Вона активно займається гуманітарною діяльністю, співпрацюючи з ООН і захищаючи права біженців. Джолі також не раз заявляла, що насамперед для неї важливі добробут і щастя її дітей. Особисте життя акторки з моменту розставання з Бредом Піттом залишається досить закритим для широкого загалу, і наразі вона не афішує нових романтичних стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: