Анджеліна Джолі набила символічний надпис з 16-річною Вів'єн / фото REUTERS

Відома американська акторка Анджеліна Джолі, яка раніше поскаржилася на Голлівуд, зі своєю 16-річною донькою Вів'єн від екс-чоловіка – актора Бреда Пітта – набили парні татуювання. Знаменитість розповіла, яке значення має малюнок.

Зірка Голлівуду з дівчинкою вирішили набити на своєму тілі надпис "Stay Gold". Це назва однієї з оригінальних пісень у мюзиклі. Татуювання зіркова матуся та донька зробили на руках. Як розповіла артистка виданню CR Fashion Book, цей малюнок має особливе значення як для неї, так і для Вів'єн. Тату з'явилися на руках рідних під час спільної роботи над мюзиклом "Аутсайдери", який отримав чотири нагороди на Tony Awards 2024.

"Я набила Stay Gold разом із моєю донькою Вів, коли працювала над The Outsiders. Це тату багато що значить як для нас окремо, так і разом", – розповіла акторка.

Відео дня
Анджеліна Джолі / Скріншот Twitter

За словами Джолі, це не перше її спільне татуювання з дітьми. Зокрема, у знаменитості на тілі є малюнок пташки. Таке ж тату є і у її дітей.

"Є також пташка, яка мене об'єднує з деякими з моїх дітей, яка є особистою для нас", – вказала артистка.

До слова, Анджеліна та Бред подали на розлучення у 2019 році. Одна з найвідоміших пар у світі перебувала у шлюбі 5 років. У них є шестеро спільних дітей: близнюки Вів'єн та Нокс, доньки Шайло та Захара і сини Пакс й Меддокс. До речі, Вів'єн відмовилася від прізвища батька. Вона захотіла розірвати зв'язки з актором, з яким не спілкується вже декілька років.

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі засвітилася з російським актором, який підтримує путінський режим. Зірка поспілкувалася з колегою з країни-агресорки на міжнародному кінофестивалі.

Вас також можуть зацікавити новини: