Андрій Данилко відсвяткував день народження з колегами, які виступають разом з ним на концертах / фото УНІАН

Відомий український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, з нагоди свого дня народження поділився новими кадрами в мережі. Зірка шоубізнесу показав, з ким провів особливий день.

У середу, 2 жовтня, співаку виповнився 51 рік. Данилко відмовився від гучних вечірок та вирішив провести день народження у колі найближчих людей. Святкування відбулося за вечерею у ресторані, ймовірно, у столиці.

У своєму Instagram знаменитість поділився світлинами з того дня. Судячи з фото на святкуванні були "мама" Вєрки Сердючки – Інна Білоконь – та колишній учасник колективу, який виступав в образі "зайця", – Дмитро Волканов.

Відео дня

Данилко опублікував кадр в стилі полароїд, на якому позував разом з Білоконь. У підписі була вказана вчорашня дата та намальоване сердечко.

Андрій Данилко та Інна Білокінь / Скріншот Instagram

А також світлину зі свята показав Волканов. На чорно-білому знімку показалися в обіймах Дмитро, Інна та Андрій.

"Ендрю, з днем народження", – привітав Данилка артист.

Андрій Данилко, Дмитро Волканов та Інна Білокінь / Скріншот Instagram

Навіть у свій день народження Андрій дотримався свого улюбленого дрескоду. Зокрема, він був одягнений у чорному светрі, кепці та медичній масці такого ж кольору. В такому образі Данилко останнім часом постійно з'являється на публіці.

На додаток, виконавець опублікував допис, в якому висловив вдячність колегам та шанувальникам за привітання. Він також поділився архівними кадрами, на яких продемонстрував, який вигляд мав в дитинстві та в юності.

"Дуже дякую за привітання!" – написав артист.

Андрій Данилко в дитинстві та в юності / Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Вєрка Сердючка поставила на місце нетверезу глядачку під час концерту. Артистку обурила поведінка шанувальниці.

Вас також можуть зацікавити новини: