Андрій Бєдняков зізнався, що болісно переживає розлучення / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий, зірка шоу "Орел та решка" Андрій Бєдняков відповів на закиди щодо його розлучення з дружиною – блогеркою та акторкою Анастасією Короткою. У мережі знаменитість накрила хвиля хейту після його допису, в якому оголосив про розрив 16-річних стосунків.

Однією з тих, хто прокоментував розлучення зірок, була блогерка Аліна Шаманська. Вона у коментарях під фото Бєднякова в Instagram звернулася до Короткої та публічно підтримала її. Аліна зазначила, що сама було у подібному становищі, тому закликала акторку не падати духом.

Як відомо, блогерка рік тому розлучилася з гумористом Русланом Ханумаком, який втік з України. Тоді вона, як і Анастасія, залишилася з дитиною у США, а чоловік перебува в Україні.

Відео дня

"Допис дуже сумно-романтичний… І це ваше життя. Ніхто не в праві туди лізти. Але зараз складно навіть уявити почуття жінки, яка залишилася однією на тому краю світу з двома дітьми в чужій країні, яка ще зовсім нещодавно зізнавалася у сторіз у коханні своєму єдиному чоловікові, батьку своїх дітей, який сказав їй, що "на тому краю світу" буде безпечніше! Але, як виявилось, немає безпечнішого місця на землі, ніж родина. Бажаю Насті сил це пережити… Розлучення – це боляче", – написала Шаманська.

Руслан Ханумак і Аліна Шаманська / Скріншот Instagram

У коментарі ТСН.ua блогерка наголосила, що співпереживає Анастасії. При цьому вона додала, що, перебуваючи наодинці з двома дітьми, Коротка навіть не може повноцінно пережити розлучення, оскільки має чимало завдань та материнських обов'язків.

"Одна жінка на краю світу в чужій країні залишилася з двома дітьми. І у неї немає можливості на тиждень піти на ретрит чи поплакати 10 днів, бо щоранку у неї школа, дитина, яка не ходить в садок. І їй треба думати, як прожити далі. Насті потрібна зараз підтримка. І кажу це тільки через те, що прожила це", – зазначила Аліна.

Відповідь Бєднякова на коментар Шаманської не змучив себе довго чекати. Він опублікував "сторіз" у своєму Instagram, у якій звернувся до хейтерів. Зокрема, ведучий відреагував на звинувачення, що він нібито "покинув дружину з двома дітьми" за кордоном. За словами Андрія, він болісно переживає розрив стосунків. Знаменитість наголосив, що йому байдуже на критику в мережі, він, мовляв, звик до неї, але своїх рідних він хейтити не дозволить.

Андрій Бєдняков / Скріншот з відео

"Якщо ви думаєте, що це просто милий текст в дописі, то ви помиляєтесь. Ви не уявляєте, як мені боляче. Ви, с*к* навіть не уявляєте. Дуже багато порад, повчань, до того ж обожнюю "думки" професіоналів, які вирішили залізти і дати свою оцінку: "Кинув з двома дітьми". Ок. Бийте мене. Головне: не чіпайте родину. За них – відірву голову! А я витримаю. Я все життя відбиваюся від такого. Ми ніколи не "грали" в Instagram. Ми завжди транслювали правду. Ми ніколи не були в тусовці "рожевих" блогерів з ідеальним світом і життям", - наголосив ведучий.

Скріншот Instagram

Зазначимо, що подружжя перебувало у шлюбі 10 років. Коротка та Бєдняков виховують двох дітей – доньку Ксенію та сина Остапа.

Нагадаємо, раніше Андрій Бєдняков різко висловився про Івлєєву, яка відвідала Донбас на свій день народження. Він зробив емоційний допис та звернувся до екс-колеги.

Вас також можуть зацікавити новини: