Альона Омаргалієва розповіла, що конфліктів з свекрухою у неї не було / Скріншот Instagram

Українська відома співачка Альона Омаргалієва розповіла про стосунки з мамою чоловіка - співака Тамерлана. Свекруха артистки живе в Росії.

Як відомо, Тамерлан народився в російському Саратові. Однак у дорослому віці співак отримав українське громадянство. На початку повномасштабного вторгнення виконавець добровільно поповнив лави ЗСУ і став на захист країни. За словами Омаргалієвої, Тамерлан їздить на лінію зіткнення до суміжних військ, працює з бійцями і повертається додому. В тилу співак продовжує виступати, щоб збирати кошти на потреби військових.

Тим часом його мама досі живе в Росії. Альона зізналася, що вони підтримують зв'язок з нею, спілкування між ними є, але не часте.

Скріншот Instagram

Артистка каже, що Тамерлан єдиний син, а 10-річний Тимур - єдиний онук, тому росіянка не може не спілкуватися з рідними. Омаргалієва зазначила, що конфліктів з свекрухою немає:

Вона пише іноді, як ти там синочок? Що там? Вона переживає. Але нещодавно у неї померла мама, на жаль. Це бабуся Тамерлана. Вона залишилася там майже сама. У неї там зі здоров’ям проблеми. Які стосунки? Просто стосунки на відстані. Все. Це життя. Вона переживає, розуміє, що у неї єдиний онук і так далі. Конфліктів не було, але я розумію, що вона пише, вітає зі святами якимись, питає як там Тимур. Пропаганда на неї не повпливала. Там не всі такі. Але ж ти розумієш, що люди кожен день вмирають і для українців "хороших руських" немає.

Нагадаємо, раніше Альона Омаргалієва зізналася, що в неї стався викидень.

Вас також можуть зацікавити новини: