Аліна Гросу похвалилася 'дипломатичною посадою': реакція МЗС здивувала

Нещодавно співачка Аліна Гросу повідомила, що тепер офіційно представляє українську культуру в США. Артистка зазначила, що для неї це честь, зокрема запрошення на звану вечерю з мером Нью-Йорка.

Однак реакція МЗС здивувала шанувальників Гросу, оскільки представник Міністерства Георгій Тихий назвав це нісенітницею.

Він сказав, що Аліна Гросу не обіймає жодної посади в США й офіційно не представляє Україну.

Відео дня

"Чесно, є чим зайнятися зараз у Нью-Йорку, крім спростування нісенітниці. Але оскільки розлетілося всюди, то ось. З огляду на резонанс цієї інформації у ЗМІ, мусимо офіційно роз'яснити, що Аліна Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах у системі органів дипломатичної служби України щодо виконання дипломатичних або консульських функцій", - повідомив Тихий.

Аліна Гросу похвалилася 'дипломатичною посадою': реакція МЗС здивувала

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу потрапила в скандал. Зірка під час корпоративу в Америці несподівано заспівала російською "Белые розы".

Пізніше команда артистки відреагувала на її скандальний виступ. За словами представників Гросу, це відео - монтаж, а сама Гросу, мовляв, дає концерти тільки з україно- та англомовним репертуаром.

Вас також можуть зацікавити новини: