Аліна Гросу підвердила чутки, що вона у шлюбі з російським актором Романом Полянським / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Аліна Гросу, яка тривалий час приховувала свого обранця, нарешті показала його шанувальникам. Виконавиця випустила кліп на україномовну версію свого хіта, в якому знявся її коханий.

У своєму Instagram зірка повідомила, що переклала свій російськомовний трек "Грязные танцы" на українську. Тепер пісня має назву "Брудні танці". Допис вона доповнила загадковим відео, на якому показалася з обранцем. Але на кадрах чоловік стоїть спиною до камери і його обличчя не видно.

Аліна Гросу з чоловіком / Скріншот Instagram

Пізніше Аліна перевипустила старий кліп на вищезгадану пісню, але вже з українською озвучкою. Головну роль у музичному відео зіграв російський актор Роман Полянський. У кліпі співачка та артист пристрасно танцювали, обіймалися та цілувалися. 

Цікаво, що відео в Instagram Гросу підписала так: "Потанцюй зі мною знову, цілуй мене" і натякнула, що на відео з нею також танцює Полянський, як і в кліпі. Ба більше, чоловік на відео дуже схожий на російського актора. Тож, виконавиця підтвердила чутки, що вона перебуває у шлюбі з Романом.

До слова, артистка взимку 2024 року вдруге вийшла заміж. Весь цей час Аліна ретельно приховувала свого обранця та публікувала фото, на яких не видно обличчя чоловіка.

Перші натяки, що її коханим може бути Полянський, співачка дала наприкінці вересня. Тоді вона звану вечерю до мера Нью-Йорка, де мешкає з 2022 року, прибула з Романом. Ба більше, гості запрошені на захід, називали актора "супутником Гросу по життю".

Полянський жодним чином не висловлюється про війну в Україні. Він виїхав з РФ та будує кар'єру у США.

Зазначимо, що раніше Гросу вже була заміжня. Її першим чоловіком був бізнесмен Олександр Комков. Пара розлучилася через рік після весілля. За словами Аліни, Олександр вирішив взяти паузу в їхніх стосунках, а потім зрадив її.

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу, яка нещодавно похвалилася своєю дипломатичною посадою в США і обурила МЗС, вперше прокоментувала цей інцидент. Виконавиця спростувала чутки про її можливу нову посаду.

Вас також можуть зацікавити новини: